Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler

Vi respekter ditt personvern, og vi deler ikke dine personopplysninger med andre partnere unødig. Her er detaljene:

Ved å bruke vår nettside og våre tjenester godtar du vilkårene og betingelsene i våre retningslinjer for personvern.

Spesifikt for nettsidene:
Vi benytter i hovedsak session cookies på nettstedet for å hjelpe oss med den tekniske funksjonaliteten. Disse slettes automatisk og når nettleseren lukkes og inneholder ikke personlig data.
Vi kan samle inn informasjon om deg og datamaskinen din, inkludert IP-adresse, personopplysninger du oppgir på siden, og/eller stedsopplysninger. Vi bruker denne informasjonen for å sørge for at du kan bruke siden vår så effektivt som mulig, og sikre at du får relevant informasjon.
Vi bruker også informasjonskapsler for å gjøre nettsiden vår enklere for deg å bruke, og vi anbefaler at du tillater dette slik at du får mest mulig ut av den. Imidlertid er det helt opp til deg om du vil slette informasjonskapslene fra nettleseren din. Du kan i din nettleser slå av bruk av informasjonskapsler, men dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer på vår nettside.
Vi gir ikke dine opplysninger videre til tredjeparter av kommersielle grunner. Deling av nettsidedata med analyseverktøy som Google Analytics mv. er anonymisert.
All informasjon du gir oss lagres på sikre servere, og vi holder opplysningene dine trygge.
Vår nettside innehholder lenker til andre nettsider. Informasjon du oppgir til disse nettsidene er underlagt retningslinjer for personvern for det nettstedet, derfor anbefaler vi deg å se på deres retningslinjer for personvern før du gir fra deg personlige opplysninger.
Vi kan gi deg muligheten til å dele noe sosial informasjon med sosiale nettverk som for eksempel Facebook eller Twitter. Hvis du gjør det, kan den informasjonen du oppgir brukes av disse tredjeparts nettstedene eller applikasjoner - vennligst les deres retningslinjer for personvern for nærmere opplysninger.
Hvis du ikke godtar eller forstår vilkårene i personvernerklæringen, må du ikke fortsette å bruke siden eller tjenestene. Hvis du har spørsmål om dette, vennligst kontakt oss..
 
Generelt:
Dine kontaktopplysninger vil ikke bli gitt til en tredjepart.
All informasjon du gir oss lagres på sikre servere, og vi holder opplysningene dine trygge. Vi lagrer kun det som er nødvendig for å kunne oppretholde vårt foretningsforhold med deg.
Du har rett til tilgang til dine personopplysninger og til informasjon vi har om deg eller å be oss om å ikke bruke dine personopplysninger til markedsføringsformål. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss.
Vi ønsker ikke å sende deg uønsket e-post, så du kan alltid melde deg av ved å klikke på "stopp abonnementet" i en hvilken som helst e-post du får fra oss.

Hvis du ikke godtar eller forstår vilkårene i personvernerklæringen, må du ikke fortsette å bruke siden eller tjenestene. Hvis du har spørsmål om dette, vennligst kontakt oss..


Gå til HELMIN ehandel

Vedkurv i sort filt

500685_vedkurv_Frilagt_2020.jpg
8. august 2023

  L58 x B39 x H40,5 cm

les mer…

Opptenningsull

143250_Opptenningsull(pall)(3).jpg
8. august 2023

Opptenningsull er et naturlig produkt laget av trespon og økologisk voks.    

les mer…

Dry Wiper

100350_DryWiper (3).jpg
8. august 2023

Glassrensesvamp til bruk  på ovnsruten.

les mer…